Iasi: VenVen Dance Festival

AGORA - Centrul de evenimente, Iași
Sos. Nicolina, nr. 115
1-4 noiembrie

VenVen Dance Festival îmbină muzica pasională cu dansurile latino.
Din ediția din acest an a VenVen Dance Festival vor face parte artiști internaționali de dans, cu o vastă experiență în Salsa, Bachata și Kizomba. Acestora li se vor alătura și cei mai importanți artiști români, reprezentanți ai școlilor de dans de top din România.

Vor fi workshop-uri de dans, petreceri tematice și spectacole de dans cu artiști invitați din toată lumea. Printre artiștii internaționali care se pregătesc să cucerească în ritmuri latino capitala Moldovei se numără Marco Ferrigno & Ansima, Said & Oksana, Sangre Latino, Samuel Funflow & Sasha, Andres & Yessica, Sergio & Ana, Cristian & Gabriela, Tonio & Amanda, Richard & Naomi, dar și Sanjay MJ, campion în Kizomba, Bachata și Salsa, specializat în peste 15 stiluri de dans, dar și creator de stiluri Kizomba Fusion și Tarraxo.

Participanții la VenVen Dance Festival se vor putea bucura de numeroase activități care să le pună sângele în mișcare prin ritmuri de Salsa, Bachata sau Kizomba. VenVen Dance Festival este un festival al tuturor, indiferent de vârstă sau profesie. Toată lumea vorbește aceeași limbă atunci când se exprimă prin dans.

Organizatorii te așteaptă la Iași, între 1-4 noiembrie!

Mai multe detalii