Evenimentul s-a încheiat, dar încă mai găsești bilete la:
Balkan Festival
Participanții vor putea urmări 3 seri de muzică live.
Pe lângă evenimente, participanții se pot bucura de obiectivele turistice din zonă și de frumusețile naturii, plimbări cu barca pe Dunăre și alte activități cu bicicleta sau ATV
Balkan Festival își deschide porțile pe 15 iulie timp de trei zile, pentru a doua oară în satul Berzasca, județul Caraș-Severin, organizat de ASOCIAȚIA PRO DATINA, în parteneriat cu Consiliul Local și Primăria Berzasca și RoCa Music. Evenimentul își propune să aducă mai aproape de locuitorii zonei, dar și pentru vecinii de peste Dunăre, muzica românească și balcanică, însă marchează și declararea comunei ca și stațiune turistică în România.
Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului balcanic sunt: Andra, Horia Brenciu & HB Orchestra, Theo Rose & Roz Gvng, 3rei Sud Est, Elena Gheorghe, Raluka & Proiectul Balkanic, Nikos Papadopoulos, Oana Radu, Jean de la Craiova, Shondy & Mahala Rai Banda, Dejan Petrovic și Lepa Brena, iar amfitrionii evenimentului vor fi Daniel Buzdugan și Mihai Morar.
Turiștii care ajung în zonă cu această ocazie se pot caza la pensiunile din împrejurimi, cu condiții la standarde europene, dar pot campa gratuit în perimetrul special amenajat de către Consiliul Local și Primăria Berzasca în imediata vecinătate a festivalului.
În proximitatea zonei de desfășurare a festivalului de muzică Balkan Festival se află Dunărea ce poate fi explorată cu barca, Băile Herculane, Cheile Nerei, Cascada Beusnita, Ochiul Beiului sau Parcul Național Valea Cernei, zone turistice absolut minunate ce merită vizitate în aceste zile.
Accesul copiilor gratuit pana la 14 ani.
**
Ne puteți urmări pe Facebook și Instagram: @balkanfestivalromania sau pe www.balkanfestival.ro
TERMENE ȘI CONDIȚII GENERALE (TCG)
EVENIMENT BALKAN FESTIVAL
DATA 15 -17 iulie 2022
LOCAȚIA BERZEASCA, CARAȘ-SEVERIN
I. DISPOZIȚII GENERALE
1.1 Termenele și Condițiile Generale (în continuare TCG) se aplică cu privire la organizarea și desfășurarea evenimentului BALKAN FESTIVAL care se va desfășura în perioada 15-17 iulie 2022 în localitatea Berzeasca, jud. Caraș Severin. și conțin prevederile pe care fiecare participant al evenimentului se obligă să le respecte.
1.2 Prin cumpărarea unui bilet sau prin participarea la festival, Participantul declară că a citit, înțeles și se obligă să respecte TCG, care include totodată și Politica de confidențialitate și Politica de Cookies.
1.3 Termenele și Condițiile Generale sunt valabile pe perioadă nedeterminată. Participanții convin că Organizatorul are dreptul de a modifica unilateral prezentele TCG, fără notificare prealabilă către aceștia. Dacă TCG se modifică, respectivele modificări produc efecte imediat după publicarea pe Site. Organizatorul precizează că TCG pot fi modificate după cumpărarea Biletului/Brățării, chiar și imediat înainte de Festival și recomandă Participanților să monitorizeze eventualele modificări ale prezentelor TCG.
II. DEFINIȚII
1. Termenii folosiți în prezentul document au semnificația convenită în această secțiune:
a) Bilet: un certificat emis în orice formă (pe suport hârtie sau în formă electronică), bilet de o zi, abonament sau invitație prin care se atestă dreptul la o brățară la Festivalul ___________.
Biletele sunt nenominale sau nominale și au un număr unic de identificare. Prin achiziționarea/activarea Biletelor/Brățării, cumpărătorii se obligă să respecte aceste Termene și Condiții Generale (TCG), procedurile de înregistrare a Biletelor achiziționate, regulile de check-in și acces la Festival, precum și, în general, orice alte reguli de participare la acesta care îi sunt aduse la cunoștință prin diverse mijloace, inclusiv direct prin intermediul Site-ului. Achiziția Biletelor/ Brățărilor din alte zone decât cele autorizate de Organizatorul Festivalului este interzisă și duce la restricționarea accesului la respectivul Festival.
b) Brățară: un certificat aplicat de Organizatoru la validarea unui Bilet, ce oferă drepturi identice cu
cele incluse în Bilet.
c) Cumpărătorul Biletului: persoana care cumpăra Biletul/Brățara la Festival.
d) Durata Festivalului: durata oricărui Festival care va corespunde cu perioada de timp dintre începutul și sfârșitul Festivalului și va corespunde cu începutul valabilității, respectiv cu încheierea valabilității Biletului/Brățării prin care se autorizează participarea la Festival.
e) Festival – BALKAN FESTIVAL, alcătuit din totalitatea programelor de arte ale spectacolului, muzică, divertisment și cultură, și alte servicii gratuite sau cu plată oferite într-o anumită perioadă de timp și într-o anumită zonă stabilită de Organizator.
g) Partener contractual: un operator economic sau altă persoană fizică/juridică ce desfășoară activități comerciale independente la un anumit Festival, în baza unei relații contractuale cu BALKAN FESTIVAL
h) Participanți: toate persoanele care participă la Festival, fie că sunt Participanți Autorizați, fie că sunt Participanți Neautorizați.
i) Participanți Autorizați: cumpărătorul Biletului și Vizitatorul.
j) Participant Neautorizat: persoană fizică care participă la un anumit Festival fără a avea dreptul valabil de a intra, inclusiv persoana care obține o Brățară în schimbul unui Bilet dobândit în mod ilegal sau terțul care participă la un anumit Festival cu o astfel de brățară.
k) Produs: elementele și drepturile cu valoare pecuniară ce pot fi achiziționate de la Organizator sau alți Parteneri Contractuali în cadrul Festivalului sau în legătură cu acesta, precum și orice vouchere sau alte mijloace similare ce pot fi oferite în schimbul acestora.
l) Serviciu: orice serviciu pus la dispoziție de Organizator sau Partenerii Contractuali ai acestuia în cadrul Festivalului sau în legătură cu acesta, fie gratuit, fie cu plată.
m) Site: website-ul Festivalului, respectiv BALKAN FESTIVAL
TERMENE SI CONDITII GENERALE
n) TCG: Termenele și Condițiile Generale ce guvernează desfășurarea Festivalului, vor fi disponibile atât pe Site cât și la toate intrările din Zona Festivalului.
o) Terți: persoane fizice și juridice, altele decât Organizatorii Festivalului, vizitatorii sau cumpărătorii Biletelor.
p) Zona Festivalului: locația unde se desfășoară Festivalul.
III. RELAȚIE JURIDICĂ
TERMENE SI CONDITII GENERALE (TCG) se vor aplica tuturor participanțiilor la BALKAN FESTIVAL
3.1 Prezentele TCG prezintă și obligațiile ce decurg din participarea la Festival și relațiile care se stabilesc între Organizator și Participanți, cu ocazia Festivalului, aceștia din urmă fiind obligați să le respecte, aplicarea TCG ajungând la garantarea siguranței și confortului TCG.
3.2 Prin cumpărarea de bilet/brățară, cât și exclusiv prin participarea la Festival, Participanții acceptă și sunt de acord cu condițiile Organizatorului, de a controla respectarea prezentelor TCG.
3.3 Organizatorul sugerează Participanților să se adreseze reprezentanților echipei de securitate, organizatorilor sau autorităților în cazul în care sesizează nereguli.
IV. BILETE/BRĂȚĂRI
4.1 Participanții vor fi admiși la Festival în baza biletelor/brățărilor achiziționate, la orele și conform condițiilor specificate de către organizator. Prin cumpărarea unui bilet/brățară valid fiecare Participant își asigură dreptul de a participa la Festival, cu obligația de a-și cunoaște drepturile și obligațiile din cadrul acestuia.
4.2 Biletul/brățara asigură accesul unei singure persoane în Festival.
4.3 Organizatorul recomandată achiziționarea de bilete sau abonamente prin platforma de vânzare bilete autorizată: www.iabilet.ro
4.4 Organizatorul nu garantează valabilitatea oricăror bilete care nu sunt achiziționate prin www.iabilet.ro sau partenerii agreați de organizator, rezervându-și dreptul de a le anula și de a apela la căile legale pentru sancționarea celor care vor fi găsiți că desfășoară astfel de activități.
V. REGULI GENERALE PRIVIND ACCESUL ȘI DESFĂȘURAREA FESTIVALULUI
5.1 Intrarea la festival este posibilă doar prin locurile și la orele stabilite de către Organizator.
5.2 Accesul în Zona Festivalului se face doar pe la intrările special amenajate, cu respectarea procedurilor de verificare a Biletelor/Brățărlor achiziționate, regulilor de check-in și de acces, prevăzute de prezentele TCG.
5.3 Participanții au obligația ca pe lângă Bilet să aibă asupra lor acte de identitate.
5.4 La solicitarea echipei de securitate sau a reprezentanților Organizatorului sau a altor organe competente sau autorități, Participantul are obligația de a prezenta documentele de acces și actele de identitate.
5.5 Pentru a asigura desfășurarea în siguranță a Festivalului, Organizatorul își rezervă dreptul de a restricționa tipul obiectelor ce pot fi aduse în zona Festivalului.
Este interzisă intrarea la Festival cu următoarele obiecte:
· Droguri;
· Sticle (inclusiv sticle de parfum sau deodorante);
· Produse cosmetice (crema de plaja este permisă);
· Rucsacuri sau borsete mai mari de 29 cm x 21 cm x 12 cm;
· Cutii de băutură;
· Conserve;
· Artificii ;
· Lasere;
· Spray-uri;
· Bannere susținute de bețe;
· Scaune;
· Cuțite, arme, obiecte contondente;
· Lanțuri;
· Articole pirotehnice;
· Mâncare sau băuturi;
· Animale;
· Materiale inflamabile sau explozive;
· Aparate foto sau video profesionale, inclusiv orice tip de aparat DSLR sau cu obiective
detașabile;
· Orice tip de obiecte care îi pot răni pe alți Participanți.
Organizatorul are dreptul de a interzice accesul în festival în măsura în care obiectul deținut de participant ar putea să pericliteze siguranța altor participanți sau ar prezenta un pericol pentru desfășurarea în condiții de siguranță a evenimentului.
5.6 Ca urmare a regulilor foarte stricte în privința obiectelor interzise, persoanele responsabile cu securitatea și monitorizarea Festivalului vor percheziționa în detaliu fiecare participant, și orice obiecte interzise descoperite în urma verificării vor fi oprite la poartă, fără ca Organizatorul să-și asume responsabilitatea pentru ele.
5.7 Toți Participanții sunt sfătuiți să consulte lista cu obiecte nepermise și să nu dețină asupra lor astfel de obiecte în cadrul Festivalul.
5.8 Organizatorul nu este responsabil pentru bunurile participanților ori pentru eventualele pagube produse acestora.
5.9 Este interzisă intrarea cu mașina, role, skate-uri, biciclete, hoverboard-uri, cât și cu bunuri similare în Zona Festivalului.
5.10 Pentru siguranța și/sau confortul participanților, organizatorul își rezervă dreptul de a stopa temporar accesul în anumite zone, în cazul în care consideră că zonele și-au atins capacitatea maximă autorizată.
5.11 Pentru sănătatea și siguranța Participanților, aceștia cunosc și consmit că Organizatorul le poate solicita dovezi care să confirme că starea de sănătate le permite să participe la Festival, că pot să aplice măsuri de verificare a stării de sănătate (prin modalități de testare rapidă, luarea temperaturii, scanarea Certificatului Digital European COVID-19, triaj observațional, etc.) și să se supună oricăror măsuri solicitate de către autoritățile statului impuse organizatorilor de evenimente pentru prevenirea și combaterea oricăror situații care pot pune sănătatea Participanților în pericol. Această secțiune va fi completată cu orice măsuri solicitate de către autoritățile statului impuse organizatorilor de evenimente în funcție de evoluția situației epidemiologice, astfel încât să asigurăm cele mai înalte standarde pentru siguranța participanților.
5.12 Accesul minorilor până la 14 ani se va face gratuit, numai în cazul în care aceștia sunt însoțiți de unul dintre părinți sau reprezentant legal.
5.13 Organizatorul recomandă tuturor minorilor și persoanelor cu dizabilități să vină însoțite la Festival.
5.14 Organizatorul nu va fi ținut responsabil pentru niciun fel de incident sau accident care privește minorii sau persoanele cu dizabilități. Întreaga răspundere pentru aceștia revenind minorilor/persoanelor cu dizabilități și/sau părinților/reprezentantului legal sau însoțitorului. Organizatorul atrage atenția părinților/reprezentantul legal sau persoanelor care exercită autoritatea părintească asupra faptului că acestora le revine obligația de supraveghere a minorului și vor fi ținuți răspunzători pentru orice prejudiciu rezultat din nerespectarea acestei obligații.
5.15 Participanții la Festival au obligația să se abțină de la toate acțiunile, declarațiile sau comportamentul de natură a pune în pericol viața, sănătatea sau integritatea fizică a altor persoane sau care pot încălca drepturile acestora.
5.16 Vânzarea de băuturi alcoolice trebuie să respecte dispozițiile legii, și niciun fel de astfel de băuturi alcoolice nu pot fi oferite minorilor sub 18 ani și persoanelor aflate în stare de ebrietate de către niciun vânzător din cadrul Festivalului.
5.17 Utilizarea substanțelor calificate ca droguri este interzisă în Zona Festivalului și se pedepsește prin lege. Organizatorul își rezervă dreptul de a-l elimina pe participant din incinta Festivalului și de a nu îi mai permite accesul, solicitând intervenția organelor abilitate în acest sens.
5.18 Ținând cont de anvergura Festivalului, Organizatorul va lua măsurile corespunzătoare, astfel încât Participanții să fie informați despre măsurile și activitățile de prevenire și protecție din cadrul Zonei Festivalului.
5.19 Fiecare Participant are obligația de a manifesta un comportament civilizat față de ceilalți Participanți ai Festivalului.
5.20 În măsura în care Organizatorul consideră ca un Participant pune în pericol siguranța celorlalți Participanți sau creează o situație de discomfort pentru aceștia sau se comportă într-o manieră care afectează buna desfășurare a Festivalului sau atmosfera din Festival, Organizatorul își rezervă dreptul de a solicita asistența Jandarmeriei sau a firmei de pază pentru a escorta Participantul afară din Festival și de a nu îi mai permite accesul în Festival.
5.21 Pentru buna desfășurare a Festivalului, Participanții au următoarele obligații:
a) să comunice imediat echipei de securitate și/sau reprezentanților Organizatorului orice situație despre care au motive întemeiate să o considere un pericol pentru securitatea și sănătatea Participanților;
b) să aducă la cunoștința echipei de securitate și/sau reprezentanților Organizatorului orice fel de incidente suferite de propria persoană;
c) să coopereze cu echipa de securitate și/sau reprezentanții Organizatorului, autorităților competente, voluntarilor, pentru a permite asigurarea unei bune desfășurări a Festivalului, fără riscuri pentru securitate și sănătate;
d) să respecte prevederile legislației din domeniul securității și sănătății și măsurile de aplicare a acestora;
e) participantul care observă un incendiu are obligația să anunțe prin orice mijloc echipa de securitate și/sau reprezentanții Organizatorului, pentru limitarea și stingerea incendiului;
f) în caz de incendiu, orice Participant are obligația să acorde ajutor;
5.22 Organizatorul are dreptul de imagine asupra întregului Festival și poate utiliza imaginile foto și video, efectuate atât de propriul personal, cât și de participanți, în diverse materiale realizate cu ocazia Festivalului.
5.23 Organizatorul nu acordă nicio garanție în legătură cu durata procesului de intrare, având în vedere numărul mare de participanți, preconizat.
5.24 Organizatorul poate efectua modificări ale programului (artistic, organizatoric, etc.) în mod unilateral, în funcție de diverse situații, ce pot apărea pe parcurs.
5.25 Organizatorul nu are obligația să anuleze Festivalul în caz de vreme nefavorabilă, însă, în cazul în care autoritățile solicită suspendarea sau închiderea Festivalului, din motive de caz fortuit sau forță majoră, Festivalul sau o parte a acestuia vor fi anulate/suspendate, iar Organizatorul nu poate fi ținut răspunzător față de participanți sau alte terțe părți pentru închiderea/suspendarea acestuia.
5.26 Participanții pot intra la Festival exclusiv pe riscul propriu. Organizatorul va răspunde exclusiv pentru încălcările contractuale intenționate care îi sunt imputabile în mod direct și încălcările contractuale care pun în pericol sănătatea umană, integritatea sau sănătatea fizică, dacă prejudiciile respective sunt cauzate exclusiv de Organizator și nu ar fi putut fi evitate de Participant prin depunerea unor diligențe în acest sens, și exclude orice răspundere dincolo de drepturile legale explicite ale Participanților în legătură cu orice prejudiciu, inclusiv cele care afectează viața umană, integritatea sau sănătatea fizică sau daunele materiale.
5.27 Având în vedere că nu există o relație contractuală între Organizator și Participant, se exclude în mod explicit orice răspundere a Organizatorului față de Participant și a oricăror pretenții pe care acesta le poate ridica.
5.28 Participanții sunt pe deplin răspunzători, atât în baza dreptului civil, cât și a dreptului penal, pentru orice prejudiciu pe care l-au cauzat Organizatorului, Partenerilor Contractuali ai acestuia și altor participant în cadrul Festivalului sau în legătură cu Festivalul.
5.29 Organizatorul nu răspunde de activitățile sau omisiunile ilicite ale oricărui Participant. În cazul în care un participant produce un prejudiciu, de orice natură, unui alt participant, acesta din urmă trebuie să se îndrepte cu orice fel de acțiune împotriva persoanei culpabile, pentru repararea prejudiciului, și nu împotriva Organizatorului.
5.30 Organizatorul nu răspunde pentru niciun prejudiciu care poate să apară în afara Zonei Festivalului sau pe drumul spre/sau de la Zona Festivalului, deoarece Organizatorul poate fi ținut răspunzător exclusiv pentru prejudiciile apărute în Zona Festivalului, în cazul în care sunt întrunite condițiile prevăzute în prezentele TCG pentru angajarea răspunderii Organizatorului.
5.31 După ora de închidere a Festivalului, orice produse sau servicii disponibile atunci, începând de la momentul respectiv, participantul le poate achiziționa sau utiliza exclusiv pe propria răspundere.
5.32 În Zona Festivalului se vor asigura în regim de continuitate servicii de prim ajutor și asistență medicală. Organizatorul nu este responsabil pentru modul în care se acordă aceste servicii.
VI. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ
6.1 Tot ceea ce este postat pe Site-ul Festivalului precum și pe diverse tipuri de suporturi în Zona Festivalului, cum ar fi, însă fără a se limita la, imagini, texte, elemente de grafică, simboluri, logo-uri, baze de date etc. este proprietatea Organizatorilor Festivalului și/sau a Partenerilor Contractuali ai acestuia. Toate acestea cad sub incidența legislației în materie de proprietate intelectuală.
6.2 Participanții la Festival și Terții nu pot utiliza, copia, distribui, publica sau incorpora în alte documente sau materiale astfel de marcaje/informații sub nicio formă în scopul obținerii de venituri fără permisiunea prealabilă scrisă și expresă a Organizatorilor Festivalului și/sau a Partenerilor Contractuali ai acestuia.
6.3 Imaginile, logo-urile, textele Partenerilor Contractuali ai Organizatorilor Festivalului aparțin acestora şi sunt reproduse pe Site sau în Zona Festivalului cu acordul lor.
VII. DISPUTE
7.1 Orice conflict apărut între Organizatorii Festivalului și clienții săi ca urmare a participării la Festival sau a utilizării Site-ului se va soluționa pe cale amiabilă. În cazul în care acest lucru nu este posibil, soluționarea conflictelor este de competența instanțelor române din Timișoara.
7.2 Legea aplicabilă este legea romana.