Evenimentul s-a încheiat, dar încă mai găsești bilete la:
Brasov: Romanian Beef Master 2024
Manifestare dedicată exclusiv cărnii de vită! Mai multe detalii
Programul Evenimentului
27 septembrie 2024
Orele 11:00 - Sosirea invitaţilor (concurenţi, juraţi, fermieri, procesatori, comercianţi, profesori, realizatori de live cookig show-uri…); briefing-ul manifestării; sesiuni de antrenamente
Orele 16:00 – Deschiderea oficială a manifestării. Degustări la liber (diverse cut-uri / grupe musculare, diverse tehnici de gătire) pentru participanţii prezenţi – sesiuni de Live Cooking Show oferite de către invitaţii care gătesc - Mixology Drinks by Bartenders Team
Orele 19:00 – Gala Dinner- Welcome Party, cină festivă cu produse slow cook oferită de către Maki Kukunesh (Bistro Smokăreală Bucureşti) gătite pe cel mai mare smoker offset din România şi echipa Masters of Flames by Chef Radu Zărnescu
Orele 20:00 – Beef Arena DJ Party
28 septembrie 2024
Beef Competition & Live Cooking Show
Romanian Beef Master Trophy 2024
8:00 – 13:00: interval orar pentru competiţia profesională
Tematica: ROASTBEEF (reţetă din Anglia datând din anul 1731)
Piese decupate calup acceptate în concurs: vrăbioară, rasol alb, fricandou,
Timp de gătire: maxim 60 minute
14:00 – 22:00: degustări din toate reţetele, prezentări, demonstraţii, Live Cooking Show, Food Pairing,
asocieri – mixology drinks, mise en place – plating
Live Cooking Beef Show:
Echipa Masters of Flames by Radu Zărnescu & Food Nova by Maria Group
Grill: Premium Steak & Butcher Steak
Echipa ‘’Food’Venture‘’ Sovata by Szabi Lengyel
Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef), meniu creativ
Echipa ‘’Bistro K&K’’ Gheorgheni by Chef Andras Zsigmond
Grill & BBQ: meniu creativ
Echipa ‘’Bistro Smokăreală’’Bucureşti by Maki Kukunesh
Slow Cook / Smoker industrial: meniu clasic (smoked beef)
Echipa ‘’Diavolo’’ Târgu Mureş by Chef Janos Falvai
Grill & BBQ: meniu creativ
Echipa Restaurant ‘’Sub Cetate Sergiana’’ Braşov by Chef Răzvan Bloj
Grill: Fine Dining Menu
Echipa Pizzeria ‘’Etna‘’ Deva by Pizza Chef Chef Mircea Toderaş
Charcoal Oven: Pizza Beef Gourmet
Echipa ‘’Szendo Smoker BBQ’’Mezobereny Ungaria by Tamas Csejtei
Slow Cook / Smoker: meniu creativ, meniu clasic (smoked beef)
Echipa ‘’Machete Team’’ Zalău by Chf Adrian Szucs
Grill & BBQ: meniu creativ, meniu clasic (smoked beef)
Echipa ‘’Beef Mania‘’ Timişoara by Chef Bogdan Corduneanu & Cristian Fercu
Slow Cook / Smoker / Grill: meniu creativ, meniu clasic (smoked beef)
Echipa Restaurant ‘’Lyria’’ Iaşi by Executive Chef Adrian Lucian Şipoteanu,
Grill: Fine Dining Menu
Echipa ‘’Umai Gastronomic’’ Alba Iulia by Chef Adrian Truţă
Grill: Fine Dining Menu
Echipa ‘’Bucovina Grill’’ Cajvana Suceava by Vasile & Pantelimon Piţu
Grill: Steak House Menu
Echipa Restaurant ‘’Oscar’’ Iaşi by Executive Chef Ioan David Răileanu
Grill: Fine Dining Menu
Echipa ‘’DC Smoke BBQ’’ Braşov by Dorin Mocanu
Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef)
Echipa ‘’Masters of Flames Autogrill‘’ Cluj-Napoca by Executive Chef Adrian Şişiu
Grill: Fine Dining Menu
Echipa ‘’Next Level Tattoo‘’ Bucureşti by Constantin Azoiţei
Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef)
Echipa Restaurant ‘’Colina‘’ Bistriţa by Adrian & Ioana Şutu
Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef)
Echipa ‘’Ciurlă Proţap‘’ Suceava by Constantin Ciurlă
Proţap / Rotisor : meniu clasic
Echipa ‘’The Beat of Grill&BBQ‘’ Târgu Mureş by Chef Marius Pleşa
Proţap / Rotisor / Ceaun / Grill&BBQ: meniu clasic
Echipa ‘’Sweeteria & Boem Atelier‘’ Bucureşti by
Pastry Chef Elena Pavel & Maestru Ciocolatier Vlad Niculescu,
Sweets & Luxury Dessert
Echipa ‘’Forro Kutya BBQ‘’ Ungaria by Chef Vizsolyi Robert
Asado : Classic menu
Echipa ‘’Steak Empire‘’ Timişoara by Chef Radu Lupăşel
Slow Cook / Smoker: meniu clasic (smoked beef)
Echipa ‘’Plopii fără Soţ‘’ Iaşi by Executive Chef Elena Pădurariu
Grill: Fine Dining Menu
Orele 20:00 – festivitatea de premiere
Orele 21:00 – Galla Dinner / DJ Party cu Florin Bacalu
Programul pentru degustări
Degustările (din ambele zile) pentru cei prezenţi
cuprind următoarele reţete şi cut-uri:
1. Premium Steak: Tomahawk, T-bone, Picanha, Tenderloin, Sirloin
2. Butcher Steak: Hanger, Flank, Flap, Bavetă, Skirt, Spider;
3. Slow cooked pieces: Brisket, Plate Ribs, Hammer Thor, Limbă, Coadă, Chuck Neck;
4. Minced Meat: Burger, Sarmale, Sausage, Biftek Tartar
5. Soup: Consomme, Ciorbă de Burtă
Acces la manifestare
Pe bază de invitaţie sau bilet de intrare
Vineri, 27 septembrie 2024
- începând cu orele 14:00 şi până la orele 22:00 cost /1 persoană, 200 lei
Sâmbătă, 28 septembrie 2024
- începând cu orele 14:00 şi până la orele 22:00, cost /1 persoană, 250 lei
Degustările cuprind toate cut-urile de la carcasa de vită fără limită de cantitate!
Genul evenimentului
Întrunire profesională, comunitate Grill & BBQ
Interdicţii de acces
-nu este permis accesul cu animale de companie
-nu este permis consumul de droguri sau alte substanţe halucinogene indiferent dacă ele sunt legale sau nu
-nu sunt premise autoturismele în incinta evenimentului
-nu sunt premise niciun fel de arme: arhaice sau de vânătoare, de foc, de autoapărare
-nu este permis accesul cu combustibili lichizi