Evenimentul s-a încheiat, dar încă mai găsești bilete la:
Fuckup Nights Bucharest - Editia XIV
Cea de a XIV-a ediție Fuckup Nights Bucharest te întâmpină cu patru noi personalități care te vor ajuta să înlături frica care vine odată cu eșecul profesional. Patru invitați își vor spune poveștile atât de diferite despre eșec, cum l-au depășit și ce au învățat din el, ajutându—te și pe tine să învingi această teamă. FUN ne arată, ca de fiecare dată, că nu suntem nici singuri, dar nici îngenunchiați, în fața eșecurilor din carieră.
Ce este FUN?
FUN este o mișcare globală care celebrează lecțiile învățate în urma nereușitelor profesionale și se adresează, în egală masură, micilor și marilor antreprenori, celor care lucrează în corporații și liber profesioniștilor. Evenimentele au loc în 321 de orașe din 91 de țări din întreaga lume.
Fuckup Nights are misiunea de a educa publicul cu privire la obstacolele cu care oricine se confruntă în viața profesională, încurajează învățarea din situațiile dificile și facilitează astfel creativitatea.
Vibe-ul primelor ediții fizice aici: Vol I, Vol II, Vol III, Vol VI, și Vol X.
Invitații ediției:
Ana Consulea, Chef Cofetar & fondator Zexe Braserie, Zelato și Zelateria (coming soon)
Ana Consulea este Chef Cofetar și fondator a trei business-uri în domeniu: Zexe Braserie, o braserie-cofetărie născută din dorința de a reda savoarea cofetăriei românești, lansată în 2016, gelateria Zelato, un business lansat în vara anului 2020 în parcul Regele Mihai I din București și Zelateria, un business care va continua firesc povestea începută la Zexe Braserie și Zelato.
Ana a studiat cofetăria în Franța, la Școala de Cofetari din Montbeliard, unde a avut șansa să învețe de la nume mari din cofetăria artizanală mondială: Eric Vergne, Pierre Herme, supranumit „zeul macarons”, și Miackel Azouz. După absolvirea școlii de cofetărie, în 2012, Ana s-a întors în România, hotărâtă să schimbe gusturi și mentalități și să arate publicului din țara ei că avem o cofetărie robustă și plină de personalitate. În anul 2014, Ana Consulea a dat lecții de cofetărie finaliștilor de la emisiunea MasterChef, iar în 2017, a demarat cursul de cofetărie DallesGo, pe care îl predă și în prezent. În 2017, 2018 și 2019, a primit titlul „Cel mai bun Chef Cofetar din România”, la Gala Horeca Awards, iar în 2019, a primit titlul „Pastry Chef of the year”, din partea Gault & Millau. În 2021, a devenit primul Brand Ambassador Elle & Vire Professionnel din România, unul dintre cei mai importanți producători de produse lactate premium destinate profesioniștilor, de origine franceză, prezent în peste 120 de țări.
Ana crede că “frica de eșec, de pierdere, într-o lume în care trebuie să iei 10 pe linie, să intri cu medie mare la liceu, să iei bursă pe timpul facultății, să construiești un business perfect, întotdeauna pe profit și cu creștere anuală, nu naște monștri sacri. Din contră, conturează monstruleți deprimați, anxioși și competitiv-distructivi, convinși că niciodată nu este suficient și că întotdeauna este obligatoriu să vrem, putem, facem orice pentru a reuși. Într-o societate firească, axată pe bunăstarea financiară, emoțională și psihică a cetățenilor săi, eșecul ar fi predat în școli, ca materie generatoare de succes. Nu avem cum să știm să câștigam, atunci când nu știm să pierdem.”
Adrian Florea, senior Partner la Trend Consult
Adrian este un consultant cu experiență îndelungată în proiectele legate de cultură organizațională. Lucrează, în calitate de business advisor, cu echipe de board pentru creșterea eficacității actului de leadership. Ajută echipele de vânzari să-și definească și să implementeze cele mai productive procese.
După 7 ani de sales management într-o companie multinațională, Adrian a înființat TREND CONSULT în anul 2000 și a condus compania până în anul 2014. Este business advisor pentru mai multe echipe de board și se implică în proiecte mari de consultanță. În paralel, susține mici start-up-uri pornite din pasiune.
Ala Dumitrache, antreprenor și fondator Balls Bucharest
Ala Dumitrache se auto-descrie ca fiind "poster girl for the slash generation": a avut multiple titluri și poziții în diverse job-uri și domenii până să ajungă unde e acum. A făcut aproape-de-toate în HORECA : de la organizări de evenimente, social media, învârtit burgeri la festivaluri, puțină bucătărie, multă salahoreală. Până la vârsta de 29 de ani, Ala vedea de neconceput să se ”lege de glie” – așa vedea ea antreprenoriatul, mai ales în domeniul HORECA. I-a venit întâmplător ideea de balls, căreia i-a dat răgaz să treacă, sperând că e doar un alt entuziasm care urma să o părăsească după două săptămâni.
Săptămânile s-au transformat în luni, iar ideea n-a plecat. A petrecut luni întregi căutând spațiul ideal, care urma să-i găzduiască primul business. Conceptul a fost gândit și regândit, în timp ce Ala devenea tot mai obsedată de proiect, lucru care i s-a părut destul de important încât să-și ducă ideea până la capăt.
În luna mai s-au împlinit 3 ani de la prima chiftea pe care Ala a vândut-o, iar entuziasmul crește cu fiecare zi de mici succese și eșecuri deopotrivă.
Cât despre eșec, Ala nu are vreo idee despre ce o să vorbească vis-a-vis de acesta, însă promite că o să aibă când o să fie momentul.
Cristina Mazilu, Owner @ Mazilique Studio și Arzu
Cristina Mazilu și-a început parcursul profesional ca jurnalist cultural, apoi curiozitatea în ceea ce privește mâncarea a dus-o în redacția unei reviste de food, pe care a condus-o timp de 5 ani. Mai departe, dorința de a experimenta a trimis-o în bucătărie. În 2016 a deschis Mazilique Studio: un test kitchen care, o vreme, i-a servit drept spațiu de joacă și loc de adunat oamenii în jurul mesei. O pandemie și niște nopți nedormite mai târziu, în decembrie 2021, a deschis Arzu, un bistro în care încearcă să-și aducă energiile creative într-un nou context.
Cristina știe și ”că eșecurile sunt o condiție esențială atât în inovație, cât și în creativitate - dar în viața mea profesională (că nu i-aș spune carieră unei serii de jocuri pe care le-am luat prea în serios) nu a existat niciodată o frică mai mare decât că o să ratez. Probabil că asta s-a dovedit a fi, în mod egal, și motivația mea cea mai mare.”
Moderator – jurnalista de radio și televiziune Iulia Nagy
Unde?
La CoOperativa Bar (Icoanei 86).
Când?
Joi, 23 iunie 2022, ora 19:00 (EET)
*Nota_GDPR:Prin bifarea acestei casute ( x) imi manifest acordul ca datele mele sa fie transmise catre organizatorii si partenerii asociati evenimentului asa cum sunt enumerati in descrierea si vizualul acestuia, in vederea prelucrarii in scopuri promoționale, transmiterii de comunicări comerciale precum oferte cu privire la produsele acestora, invitatii de a participa la concursuri, loterii publicitare, chestionare, sondaje sau alte comunicări similare.
Datele personale prelucrate cu aceasta ocazie includ in principal numele, prenumele, adresa de e-mail.
Aceste date cu caracter personal sunt stocate 2 ani de la data colectarii. La expirarea termenului de pastrare, datele vor fi sterse.
Este dreptul dumneavoastra sa refuzati oricand prelucrarea acestor date, caz in care acestea nu vor mai putea fi prelucrate in scopurile enumerate mai sus.
De asemenea, va puteti retrage oricand consimtamantul acordat fara a afecta legalitatea prelucrarilor realizate pana la acea data printr-un email la [email protected].
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.