Exclusiv pe iabilet.ro

KPOP FEST (1st edition) - Day 2: Romania K-pop Cover Contest

Sala Luceafărul, București
Str. Ion Ghica nr. 3, Sector 3
sâmbătă, 7 septembrie, ora 16:00
Dragii noștri fani K-pop,
În urma numeroaselor mesaje primite de la voi, am decis să facem câteva modificări importante în programul KPOP Fest pentru a ne asigura că toată lumea are ocazia să participe și să se bucure de eveniment. Vrem să vă mulțumim pentru susținerea voastră continuă și pentru că ne ajutați să menținem această comunitate unită ca o familie.
Suntem extrem de încântați să vă dezvăluim că K-pop Fest Romania va avea loc pentru prima dată în București, în perioada 6-7 septembrie 2024 și 29 septembrie, iar pregătirile sunt în toi pentru a oferi cel mai incendiar eveniment al anului!

Și ce ar fi un festival K-pop fără un concurs de dans și voce extraordinar?
Așa că suntem mai mult decât fericiți să vă anunțăm că în cadrul festivalului va avea loc și o nouă ediție a concursului nostru de dans și voce - Romania K-pop Cover Contest, în a doua zi a festivalului!
Iată câteva detalii importante:
Data concursului: Sambata, 7 septembrie 2024
Locația: Sala Luceafărul, București
Pret Bilet: 50 lei (intrare generala)
PROGRAM:
12:00-14:30 Repetiții
15:00 Acces spectatori
16:00-18:30 Concurs

Dacă sunteți pasionați de dans sau de muzica K-pop și vreți să arătați lumii întregi ce puteți face, aceasta este o oportunitate pe care nu vreți să o ratați! Detaliile complete despre regulament și formularul de înscriere sunt disponibile pe site-ul nostru oficial.
Mai multe detalii