Poți să vizitezi galeria în două feluri: la liber sau în cadrul unui tur ghidat.
Dacă vrei să vizitezi galeria în afara unui tur ghidat, vei putea interacționa cu toate instalațiile noastre și dacă ai nevoie de detalii sau suport, poți apela la custozii sau voluntarii prezenți la fața locului.
Turul ghidat este o experiență mai curatoriată decât intrarea la liber. Vei avea parte de o prezentare a galeriei și instalațiilor din partea ghizilor noștri. Tururile vor fi organizate conform orarului afișat.
Dacă dorești să vizitezi expoziția, poți să-ți cumperi un bilet de pe site-ul nostru sau la intrare.
Orar vizitare:
Marți - Vineri: 15:00 - 19:00
Sâmbătă: 12:00 - 20:00
Program tururi ghidate:
Marți - Vineri: 16:00, 17:00
Sâmbătă: 13:00, 14:00, 15:00, 16:00, 17:00, 18:00
Program special de Paști:
14-17 aprilie închis
TUR GHIDAT PRIVAT
Durează 1 oră și jumătate și în acel interval de timp, doar cei înscriși la tur pot intra în expoziție. Turul constă în:
-
O prezentarea a expoziției, făcută de ghizii noștri (cca. 15 minute)
-
Program de voie în galerie, în care poți să testezi echipamentele din galerie (cca. 50 minute)
ORA DE MUZICĂ
Ora de muzică este un tur ghidat gândit special pentru elevi, care își propune să fie o alternativă la clasică oră de muzică de la școală. Turul durează aproximativ o oră, timp în care un ghid le va povesti tinerilor participanți aspecte despre istoria Jazzului și îi va asista în descoperirea de instrumente și echipamente existente în spațiu.
De asemenea, copiii vor avea partea de un mini-recital live.
Ora de muzică este un proiect special gândit pentru grupuri școlare cu însoțitori de minimum 15 elevi, maximum 35 elevi. Costul unui bilet este de 15 lei, iar însoțitorii au acces gratuit. Recomandăm aceste tururi elevilor de gimnaziu și liceu.
Orar Ora de Muzică
Marți - Vineri: 10:00 - 14:30
Granturile SEE reprezintă contribuția Islandei, Principatului Liechtenstein și Regatului Norvegiei la reducerea disparităților economice și sociale în Spațiul Economic European și la consolidarea relațiilor bilaterale cu cele 15 state beneficiare din estul și sudul Europei și statele baltice. Aceste mecanisme de finanțare sunt stabilite în baza Acordului privind Spațiul Economic European, ce reunește statele membre UE și Islanda, Liechtenstein și Norvegia ca parteneri egali pe piața internă. În total, cele trei state au contribuit cu €3,3 miliarde între 1994 și 2014 și €1,55 miliarde pentru perioada de finanțare 2014 - 2021. Mai multe detalii sunt disponibile pe: www.eeagrants.org și www.eeagrants.roProgramul RO-CULTURA este implementat de Ministerul Culturii prin Unitatea de Management a Proiectului și are ca obiectiv general consolidarea dezvoltării economice și sociale prin cooperare culturală, antreprenoriat cultural și managementul patrimoniului cultural. Bugetul Programului este de aproximativ 34 milioane de euro. Mai multe detalii sunt disponibile pe www.ro-cultura.ro