Spectacolul extraordinar Elina Garanca (Masters of Classic)

Sala Palatului, București
Strada Ion Câmpineanu, nr. 28
joi, 5 septembrie, ora 20:00 acces de la 18:30
Bucureștiul devine capitala muzicii clasice prin organizarea în luna septembrie a festivalului “Masters Of Classic”, eveniment unic care reunește cele mai mari voci de operă. Capitala va găzdui pentru prima dată un grandios festival de operă din Europa unde sunt așteptați peste 50.000 de spectatori care să trăiască emoția și măreția operei la cel mai înalt nivel.

REGULAMENTUL FESTIVALULUI

MASTERS OF CLASSIC 1-15 Septembrie 2024

Festivalul are loc in perioada 1-15 Septembrie 18 August 2024 la SALA PALATULUI , Bucuresti. Accesul la Spectacol se face incepand cu ora 18:30 in lobby. Accesul in sala de spectacole se va face incepind cu ora 19:00. Spectacolele vor incepe la ora 20:00

Spectatorii sunt rugati sa vina din timp pentru a nu aglomera excesiv canalele de acces.

In momentul inceperii fiecarui recital, usile de acces in sala se vor inchide. Accesul se va putea relua numai la pauza.

Accesul în sala Festivalului va fi permis pe baza unui bilet valid, unei singure persoane. Biletul în baza căruia se va face accesul va trebui păstrat pe toată durata spectacolului. Spectatorii vor trebui să aibă asupra lor şi un act de identitate valid si o copie a certificatului de nastere pe hartie sau in format electronic pentru minorii care nu au act de identitate.

Festivalul se desfasoara intr-o sala cu locuri pe scaune si, in consecinta, toti spectatorii , indiferent de varsta, vor intra numai cu bilet de intrare valabil.

Minorii care au vârste mai mici de 16 ani pot participa numai însoțiți de părinți sau reprezentantii legali.

Minorii cre au varste mai mari de 16 ani pot participa neinsotiti numai daca au asupra lor acordul parental semnat de parinte sau reprezentantul legal, in doua exemplare. Un exemplar se va preda la acces, iar cel de-al doilea exemplar va fi pastrat de minor asupra sa pana la plecare.

Organizatorii roagă publicul să se adreseze echipei de securitate sau reprezentanţilor organizatorilor în cazul în care sesizează nereguli. Se recomandă achiziţionarea biletelor numai din punctele si website- urile autorizate: iabilet.ro, entertix.ro, eventim.ro, casa de bilete a Salii palatului sau, in ziua Festivalului, casa de bilete de la intrare.

Este interzis accesul in perimetrul Festivalului cu:

• droguri sau substante ilegale / interzise / periculoase / toxice / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale dovedite;
• arme de orice fel, catuse, cutite de orice fel, cuttere, bâte, buzdugane, spray-uri cu piper, spray-uri paralizante, bâte de basabell, răngi, bastoane;
• obiecte ascutite, obiecte care pot taia, obiecte periculoase de orice fel, foarfece, lame de ras, bijuterii ascutite sau taioase, lanțuri sau alte obiecte care pot reprezenta un pericol public;
• obiecte cu laser (ex. pointere, brichete cu laser), lumanari;
• echipament de inregistrare audio/video, selfie sticks, trepiede, monopiede, etc;
• aparate foto/video profesionale sau semi-profesionale (tip DSLR, tip Mirrorless, tip Leica, tip GoPro);
• Ipad-uri, tablete, laptopuri, drone;
• animale de companie;
Participarea la Spectacol se face pe proprie raspundere, inclusiv cu privire la urmatoarele:

- persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, reprezintă un risc, își asumă întreaga răspundere pentru prejudiciile ce le-ar putea suferi prin participarea la acest Festival.
Pe durata Festivalului, spectatorii sunt rugați să își păstreze biletele pentru control.

Organizatorul este exonerat de orice răspundere cu privire la durata procedurilor de intrare în zona de desfasurare a Festivalului.
Organizatorul poate opera modificări ale programului artistic (artiști, ore de începere a reprezentațiilor), în mod unilateral, iar participantul nu are dreptul de a cere despăgubiri cu privire la acestea.
Organizatorul nu își asumă răspunderea pentru calitatea programelor prezentate de artiști sau de evoluția pe scenă a acestora, iar participantii nu pot ridica pretenții cu privire la acest aspect.

Organizatorul nu este răspunzător de serviciile și produsele comercializate de Partenerii Contractuali în zona de Festivalului și nu își asumă răspunderea pentru prejudiciile ce pot decurge în legătură cu cumpărarea sau utilizarea serviciilor sau produselor. Organizatorul nu este responsabil/răspunzător pentru acțiunile, comportamentele, etc. din afara zonei de Spectacol. În zona Festivalului, Organizatorul va asigura paza și protecția Participanților, astfel că aceștia sunt obligați să colaboreze cu echipa de pază și protecție, cu autoritatile și să respecte instrucțiunile acestora. Mai multe detalii