Povestea vinurilor va fi completată de asocieri culinare special gândite, astfel încât fiecare vin să fie pus în valoare și desăvârșită de arta sommelierului, care va împărtăși istoria cramelor și a fiecărui vin în parte.
Vom degusta și vom gusta tot ce poate oferi mai bun Franța, pentru o seară unică, de neuitat!
Meniul serii va fi:
Amuse bouche: Cava Juve & Camps Reserva de la Familia
J. de Villebois Sauvignon Blanc, împreună cu salată de baby calamari, anghinare crocantă și dressing de muștar Dijon și lămâie
J. de Villebois Sancerre, servit cu pui cu gălbiori rumeniți, cimbrișor, sos brie și piure cu trufe
Louis Moreau Chablis (Chardonnay), asociat cu somon poșat în sos de unt brun, capere și sparanghel
Maison Sichel Bordeaux Rouge, acompaniat de obraz de vită Bourguignon cu legume și cartofi zdrobiți cu unt
Maison Sichel Margaux, împreună cu o selecție de brânzeturi maturate, nuci și chutney de smochine cu reducție de oțet balsamic
Program: 19:00 - 21:00
Bilete disponibile pe iaBilet.ro
Book your table 0725 550 333
5-6th floor ” Magazinul Bucuresti” I.C. BRATIANU 36
Evenimentul se adresează persoanelor de peste 21 ani.