Sunt Mădălina Pavăl și cânt muzică lumească. Sonoritățile noastre se află la intersecția fină între clasic și tradițional. Stilul “fel și fel”.
Împreună cu 12 muzicieni tare talentați facem muzică vie și acustică, îndrăznim să-i spunem muzica lumii, de film și de dans, sau să nu-i spunem în niciun fel.
Tare mi-s mândră și fericită să vă spun despre colaborarea cu Alexei Turcan, unul dintre cei mai talentați oameni pe care mi-a fost dat să-i întâlnesc, și sunt sigură că oricine l-a cunoscut a simțit același lucru.
Suntem o echipă care cântă despre începuturi și povești alături de: Alexei Turcan - acordeon și chitară, Raluca Stratulat – vioară, Ioana Turcu – flaut, Cristian Chirodea – tobe, Lucian Naste – chitară, Alex Corlan – bass, Diana Ciudin - vioară, Sarah Andreescu - vioară, Larisa Retegan - violă, Mihail Grigore - violoncel, Iacob Artin Panighiant – contrabas și Alice Hristodor - harpă.
La sfârșitul anului 2019 am lansat primul meu album, “Oamenii se fac dor"', care cântă povestea mea și a ta, și a ta, și a ta, și a ta. Cântă povestea așa cum a fost ea scrisă de fiecare dintre noi. Și cum o scriem mai departe, zi de zi, dor cu dor.
La aproape un an de la lansarea albumului Oamenii se fac dor, Mădălina Pavăl aduce în 2020 un nou videoclip, Vino pân’ la București, un cântec despre începuturi, despre schimbări și despre cât de important este să îți găsești locul și drumul care te va duce acolo. Videoclipul poate fi văzut pe canalul de Youtube al Mădălinei.
“Așa cum anunță și titlul, Vino pân’ la București este despre începuturi. Melodia încheie (pe moment, cel puțin, că dorul nu are un timp al lui) seria Oameniise fac dor și vorbește despre început, despre schimbare. Este povestea noastră, a tuturor. Bucureștiul este o metaforă, în primul rând. Eu chiar am venit pân’ la București ca să îmi urmez visul și știu că suntem mulți care au plecat de acasă ca să-și găsească o ACASĂ a lor, un sens, un rost și un vis pe lume.”, povestește Mădălina.
După 13 luni de la ultimul concert alături de muzicienii cu care colaborează, Mădălina Pavăl lansează povestea în două cântece Ieși Soare, prezintă noua formulă de 13 muzicieni și echipa care va face posibile de acum înainte proiectele derulate de Mădălina Pavăl.
Ieși Soare este inspirat dintr-o invocație copilărească din folclorul românesc.
---
Ce trebuie să știi înainte să-ți iei bilet?
• Concertele de la Expirat sunt destinate EXCLUSIV PERSOANELOR VACCINATE cu ambele doze și care au împlinit 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare sau pentru persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV2.
• Te rugăm să ai la tine certificatul verde COVID-19 la punctul de acces și să îl arăți împreună cu biletul fizic sau electronic. Accesul se face EXCLUSIV pe baza acestor documente. Ne rezervăm dreptul de a refuza accesul oricărui deținător de bilet care nu prezintă aceste documente împreună cu biletul de acces. Refuzul accesului pe criteriul neprezentării documentelor conexe este considerat o încălcare a regulilor de acces la concert, iar în acest caz biletul se invalidează și nu mai poate fi returnat, schimbat, transmis sau vândut altei persoane.
• Te rugăm să nu renunți încă la masca de protecție. Ea trebuie purtată în interior, în spațiile comune și la bar. Te rugăm să respecți normele în vigoare, să folosești dezinfectanții puși la dispoziție de noi, să respecți regulile de distanțare socială și să ai grijă de tine și de cei din jur.
• Am limitat pe cât posibil numărul de bilete în așa fel încât să fim confortabili în spațiul destinat concertului. Vindem mai puține bilete decât ne permite capacitatea, însă te rugăm și pe tine să respecți criteriile de distanțare impuse de lege. Avem loc suficient cât să vă putem găzdui pe toți, în siguranță.
• Copiii sub 12 ani au acces gratuit atât timp cât sunt însoțiți de un adult plătitor de bilet. Pentru copii peste 12 ani va fi nevoie de prezentarea unui certificat verde COVID-19. Dacă copilul are peste 5 ani va trebui să poarte mască.